Utrecht Rechtstreex @ de Alchemist

Eindelijk is het dan zover..Utrecht Rechtstreex komt naar de Alchemist!

Online je boodschappen doen bij Utrechtse boeren en telers en woensdags tussen 16-20 uur ophalen bij het pop-up winkeltje van collega-Alchemist Suzanne Snelting..!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe mee!

www.rechtstreex.nl


 

Kom ook boodschappen doen bij Utrechtse boeren & telers in ons pop-up winkeltje Rechtstreex Merwede in de Alchemist vanaf woensdag 19 augustus en op termijn in de VechtclubXL!

Sinds kort werk ik met veel plezier en inspiratie voor Utrecht Rechtstreex als aankomend wijkchef! Op woensdag 19 augustus is de feestelijke opening van mijn pop-up winkeltje “Rechtstreex Merwede” in de Alchemist.  De opening is van 1600-2000. Kom je ook?

Graag vertel ik je meer over dit (h)eerlijke initiatief en wat Rechtstreex Merwede voor jou kan betekenen!

Kort gezegd is Rechtstreex (http://www.rechstreex.nl)  een organisatie, die zich inzet een transparante & lokale voedselketen te realiseren. We geloven in een voedselketen, die voor niemand schadelijk is. Ook zetten we ons in om het contact tussen consument en lokale boeren & telers versterken.

Hoe werkt Rechtstreex?

Rechtstreex koopt verse, eerlijke en betrouwbare producten bij lokale boeren, telers en overige makers van (h)eerlijke producten, die je vervolgens rechtstreex en online kunt bestellen en ophalen bij een afhaalpunt in je eigen buurt/wijk in een pop up-winkeltje. Bij Rechtstreex ben je helemaal vrij: Je bestelt wat jij wilt (je stelt je eigen persoonlijke boodschappenlijst samen) en wanneer jij dat wilt (we werken niet met een abonnement!). We werken met verse en uitsluitend eerlijke en betrouwbare producten. Producten zonder toevoegingen en met een eerlijk verhaal. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van onvervalste lekkere producten. 

Hoe kun je mee doen?

Schrijf je vrijblijvend in voor de nieuwsbrief van Rechtstreex Merwede in de Alchemist  via www.rechtstreex.nl/#aanmelden (kies bij 'Wijkchef' voor “Rechtstreex Merwede”). Na inschrijving ontvang je onze bevestiging.  Op vrijdag 14 augustus ontvang je de eerste nieuwsbrief inclusief de (h)eerlijke bestellijst. Je kunt dan voor het eerst het assortiment bekijken en op woensdag 19 augustus kun je tussen 16:00-20:00 uur je eventueel bestelde boodschappen ophalen in de Alchemist! 

Ik hoop je te ontmoeten de 19de!

Suzanne Snelting (kamer 210 / 06-43015315)

 


Voeg een opmerking toe

Naam:

Email:

Opmerking:Contact
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht

info@de-alchemist.net
tel. 030-8200546