Evenementen

Workshop Adverteren op Facebook
22 september & 20 oktober 2015
19.00-21.30u

De Communicatiefabriek, concrete tips, heldere uitleg, vriendelijke prijs en beperkte plaatsen..
Kijk voor meer info + inschrijving:
http://www.de-communicatie-fabriek.nl/workshop-adverteren-op-facebook/


Vanaf 19 augustus 2015

Utrecht Rechtstreex 
Elke woensdag @ De Alchemist

Streekproducten, lekker en gezond, online bestellen en woensdags afhalen!
Suzanne pop-up store :)
rechtstreex.nl


4 juli 2015
Grand Depart @ De Alchemist

Ook De Alchemist heeft de tourkoorts flink te pakken..
Samen met een aantal huurders (De Meermakers, InfinitCare & Hisa) organiseert De Alchemist een fijne middag, met langs scheurende wielrenners, hapje, drankje, quiz en meer..

Aanvang 12.00u
Gastenlijst24 juni 2015
MATS Inspiratiesessie Traineeships door SodaProducties

Introductie
Als bureau voor maatschappelijke innovatie biedt SodaProducties praktische oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. MATS is een van die oplossingen; starters op de arbeidsmarkt volgen een half jaar lang een traineeship bij een maatschappelijke organisatie. De trainee en maatschappelijke organisatie worden gecoacht door een expert uit het bedrijfsleven. Het traineeship is gekoppeld aan een thema zoals projectmanagement of PR en communicatie. De experts die aan MATS zijn gekoppeld geven een verdieping aan de thema’s.
 
Graag inspireren we jou ook met een aantal praktische tips door een MATS expert. We nodigen je daarom uit voor een inspiratiesessie over projectmanagement .
 
Praktische informatie
Datum                  : 24 juni 2015
Tijd                        : 10.00 tot 12.00 uur
Locatie                 : Alchemist, Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht
Door                     : Robertjan Uijl
 
Doel
In twee uur krijg je meer te weten over de werkende principes van projectmanagement. Je gaat naar huis met een aantal praktische tips die toepasbaar zijn binnen jou organisatie.
 
Wat levert deze inspiratiesessie je op?
·         Meer kennis en praktische tips over projectmanagement door een expert uit het bedrijfsleven
·         Een praktijk voorbeeld in wat MATS kan betekenen voor jouw organisatie
·         Kennisuitwisseling en netwerkversterking met andere maatschappelijke organisaties (afhankelijk van de opkomst)
 
Over Robertjan
De ochtend wordt begeleid door Robertjan Uijl van Organisatieregie waar hij sinds 1,5 werkzaam is. Robertjan heeft 20 jaar ervaring in projectmanagement; als projectleider, opdrachtgever en adviseur. Daarnaast heeft hij ervaring in het begeleiden van organisaties bij vragenstukken rondom projectmanagement. Hij helpt organisaties verder op weg in het professionaliseren van projectmanagement en de vertaling van passie naar concrete uitvoering. De afgelopen jaren heeft Robertjan zich verdiept in hoe je dit kan toepassen binnen maatschappelijke organisaties. Hij richt zich voornamelijk op hoe je een maatschappelijk doel kan combineren met een projectmatige aanpak en hoe je tegelijk trouw kan blijven aan de missie en idealen van je organisatie. Via deze weg is Robertjan in contact gekomen met MATS en heeft zich hieraan verbonden als expert op het gebied van projectmanagement. 24 september verschijnt het boek: Projectmanagement met Creatiemacht. Dit heeft Robertjan samen met Hans Licht (ook expert bij MATS) geschreven.
 
Wil je aanwezig zijn op 24 juni? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website; http://bit.ly/1JpMVqO